Kelsey Grammer er tilbake på skjermen i den nye serien Boss

Frasier-stjernen Kelsey Grammer er tilbake på skjermen.

Det er ikke i en sitcom denne gang, for nå er han å se i den politiske dramaserien Boss på den amerikanske kanalen Starz. Kanalen er kjent for seriene Spartacus og Crash. Serien starter i 2012 på kanalen Starz.

Annonse

Serien er sentrert rundt borgermesteren Tom Kane (Kelsey Grammer) som har makten i Chicago. Folket ønsker å bli ledet av han, de vil ha problemer løst, jobber gitt og goder betalt. Hvis han klarer det gjennom løgner eller sviktende moral går det greit. Så lenge han får jobben gjort vil de se en annen vei.

Selv om Tom Kane er den mest effektive borgermesteren i de nyere tider trues det hele av sykdom. Han kan ikke lenger stole på egen hukommelse, sine nærmeste allierte eller seg selv.

De fleste vet ikke om denne sykdommen til Kane, men hans datter og hans politiske rådgiver vet eller aner at noe er galt. Dette kommer til å bli den vanskeligste perioden for sjefen.

I 2012 er også periode-dramaet Magic City klar for tv-skjermen hos Starz, der Jeffrey Dean Morgan (Watchmen) har hovedrollen sammen med James Bond-skuespilleren Olga Kurylenko.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom