Annonse

Prison Break-produsentenes nye serie Breakout Kings var ikke ønsket av Fox, nå håper de på ja fra Robert Knepper.

Prison Break ble avsluttet i 2009 og i seriefinalen ble T-Bag sendt tilbake bak murene. I en litt merkelig variant av en cross-over melder EW.com at Fox har gått med på å la karakteren bli del av dramaserien Breakout Kings, en serie Fox selv sa nei til..

For tiden er Robert Knepper å finne i serien Stargate Universe, ser ut som han bytter fengsel i rommet med fengsel på bakken.

Fox sa nei til serien, men A&E plukket den opp i 11. time. 13 epiosder er bestilt, serien handler om et ukonvesjonelt samarbeid mellom U.S. Marshalls og en gruppe innsatte. Godt mulig en av dem blir T-Bag. Laz Alonso fra Avatar og Domenick Lombardozzi fra The Wire har hovedrollene.

Intet nytt om en norsk kanal plukker opp serien.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer