HBO’s Rome var så stappfull av gode skuespillerprestasjoner, en av de beste var uten tvil James Purefoy. Starz har nok gjort et kupp ved å ha han med i kommende Camelot-serie.

Selskapet som fra før har blodige Spartacus blåser liv i nok en myteomspunnet karakter. Joseph Fiennes er stjernen i showet, hvor han spiller rollen som Merlin. Eva Green spiller Morgana og Purefoy spiller Kong Lot, som forøvrig i følge noen kilder også var kongen av Norge i legendehistoriene om Kong Arthur. Jamie Campbell Bower spiller Arthur og Tamsin Egerton Guinevere.

Historien baserer seg på Thomas Malorys Le Morte d’Arthur og blir ledet av Tudors-skaperen Michael Hirst og Morgan O’Sullivan, mens Oscar-vinneren Graham King vil produsere.

Serien er den første tidligere HBO-sjef Chris Albrecht bestilte for Starz. Karen ledet HBO til å bli de beste innen TV-serier med blant annet The Sopranos, Sex and the City, Band of Brothers og Entourage. Han trakk seg fra HBO etter skandalen hvor han ble arrestert for å ha angrepet kjæresten sin.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here