Annonse

HBO’s Rome var hadde en rekke gode skuespillerprestasjoner. En av de beste var James Purefoy, som nå er klar for den nye Starz-serien Camelot.

Selskapet som fra før har blodige Spartacus blåser liv i nok en myteomspunnet karakter. Joseph Fiennes er stjernen i showet, hvor han spiller rollen som Merlin. Eva Green spiller Morgana og Purefoy spiller Kong Lot, som ifølge noen kilder også var kongen av Norge i legendehistoriene om Kong Arthur. Jamie Campbell Bower spiller Arthur og Tamsin Egerton Guinevere.

Historien baserer seg på Thomas Malorys Le Morte d’Arthur og blir ledet av Tudors-skaperen Michael Hirst og Morgan O’Sullivan, mens Oscar-vinneren Graham King vil produsere.

Serien er den første tidligere HBO-sjef Chris Albrecht bestilte for Starz. Han ledet HBO til å bli de beste innen TV-serier med blant annet The Sopranos, Sex and the City, Band of Brothers og Entourage. Albrecht trakk seg fra HBO etter skandalen hvor han ble arrestert for å ha angrepet kjæresten sin.

The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer