Boardwalk Empire. Foto: HBO
Annonse

Martin Scorsese regisserer, Steve Buscemi har hovedrollen og The Sopranos produsent/skribent Terence Winter står for manus. Den nye serien Boardwalk Empire har en prislapp på opp mot 185 millioner kroner. Kun for første episode. Da er det ikke rart at vi gleder oss!

Satt til mellomkrigstiden

1. verdenskrig er over og 1920-årene tar til, stedet er Atlantic City i tiden hvor salg av alkohol ble forbudt. I kjølevannet av forbudet vokste gangstervirksomheten frem. Buscemi spiller Enoch «Nucky» Thompson, en byråkrat og gangster som gjorde handel med blant annet Al Capone.

Seriens prislapp er massiv, selv om det nok ikke er på samme nivå som krigsdramaet The Pacific. Sjeldent er det brukt så mye penger på en pilot-episode. Det konstrueres til og med en 90 meter lang promenade til bruk for innspilling, med en prislapp på 30 millioner kroner. Til sammenligning kostet Lost-piloten i sin tid et sted mellom 60 – 85 millioner kroner. Vår egen krigsfilm Max Manus hadde en prislapp på rundt 50 millioner.

Det er henholdsvis Variety og Wall Street Journal som presenterer prislappen.

Serien har premiere 19. september. Første består av 12 episoder

Annonse
The Witcher-hovedpersonen Geralt. Foto: Netflix
Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over hundrevis av serier som er på vei.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
1 Comment
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer