Hjem 2019

Arkiver

The Sleepers

I denne spion-thrilleren som utspiller seg i Praha på slutten av 1980-tallet, følger vi Marie og hennes mann Viktor som begge flyktet fra det kommunistiske Tsjekkoslovakia 12 år tidligere.
Baghdad Central. Foto: Channel 4

Baghdad Central

Krimthriller som viser Irak fra perspektivet til en tidligere irakiske politimann, i perioden etter Saddam Husseins fall. Serien er basert på boken skrevet av Elliot Colla. 
Reprisal. Foto: Hulu

Reprisal

Historien om en "femme fatale" som, etter å ha blitt etterlatt som antatt død, planlegger hevn overfor sine overgripere. 

Truth Be Told

En ambisiøs journalist og en dedikert jus-student samarbeider om en sak hvor de mistenker at noen er blitt uskyldig dømt. 
Servant

Servant

Dorothy og Sean Turner har hyret inn barnepasseren Leanne til å passe deres nyfødte. Etterhvert som tiden går blir det klart at alt ikke er helt som det skal. 
Besatt. Foto: Viaplay

Besatt

Fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng, og saken fremstår som et mysterium for politiet.
Marianne. Foto: Netflix

Marianne

Når en forfatter av skrekkhistorier tar seg en pause oppdager hun at demonen fra hennes bøker eksisterer i den virkelige verden. Demonen Marianne truer henne med å skrive videre, ellers....
The I-Land

The I-Land

Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit. 
Green Frontier: Foto: Netflix

Green Frontier

Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo. 

Tranmissions

Sci-fi thriller fra Bodyguard-skaper Jed Mercurio. På en avsidesliggende radiostasjon mottar en isolert forsker merkelige radiosignaler fra verdensrommet. 
X