Arkiver

Dei utvald. Foto: NRK

Dei utvalda

Tolv unge jenter våkner opp på en avsidesliggende herregård. Ingen vet hvordan de kom dit.

You Cannot Hide

En sykepleier som forsøker å gjengbygge livet sitt, en tidligere politimann som nå er leiemorder, en fotograf som er besatt av døden, en korrupt politimann og en vennegjeng av idealister blir alle knyttet sammen av mørke og fare.

The Pier

Arkitekten Alexandre opplever sitt livs verste mareritt da hun bes om å komme for å identifisere liket til sin mann Oscar. Har han begått selvmord, eller ligger noe annet bak?

Because the Night

Luther-skaper Neil Cross sin nye serie, som handler om en mann som - kanskje bokstavelig - må rømme fra et spøkelse fra sin fortid. 

Tenacity

En soldat dør i det som tilsynelatende er en ulykke ombord i en britisk atomubåt. Danielle ‘Dan’ Lewis sendes for å etterforske, det blir brått en drapsetterforskning som skaper konflikt ombord i fartøyet. 

The Serpent

Basert på den sanne historien om hvordan den internasjonale seriemorderen Charles Sobhraj ble fakket på 70-tallet. 
The Stranger. Foto: Netflix

The Stranger

En fremmed forteller en hemmelighet til en mann som lever det perfekte liv. Det ødelegger alt. Basert på boken ved samme navn av Harlan Coben. 
Netflix

Ratched

Serien forteller opprinnelses-historien til sykepleieren Ratched, skurken i klassiker-filmen One Flew Over the Cuckoo's Nest.
Netflix

Reality Z

Et deltagerhus i et realityshow blir tilfluktsstedet for beboere i Rio de Janeiro når en zombieapokalypse inntreffer. Nyversjon av britiske Dead Set.
X