Hjem 2020

Arkiver

The Terminal List

Navy SEAL-soldat James Reece og hans tropp blir utsatt for et bakhold under en hemmelig operasjon. Når han vender hjem har han motstridende minner fra hva som egentlig skjedde.

Mr. and Mrs. Smith

Starlings Television

Red Winter

En Romanov-spionthriller skrevet av Stephen Kronish, som er et samarbeid mellom Starliongs TV, ZDF Enterprises og den russiske TV-kanalen Russia 1. 
Rosemary's Baby. Foto: NBC

Rosemary’s Baby

Rosemary’s Baby fokuserer på et ungt ektepar som flytter til Paris i håp om å legge fortiden bak seg, men de blir snart hjemsøkt av fortiden og må betale en fryktelig pris.
Ridley Road. Foto: BBC/Ben Blackall

Ridley Road

Den unge jødiske kvinnen Vivien Epstein blir med i kampen mot fascisme i London, hun risikerer å ofre alt for sin overbevisning og for mannen hun elsker. Hun infiltrerer en neo-Nazi organisasjon. 
Apple TV+ logo. Foto. Apple

Lisey’s Story

Basert på 2006-boken skrevet Stephen King. Den handle rom Lisey Landon, som etter mange år endelig går gjennom sin avdøde manns ting. Hun avdekker skjulte hemmeligheter og ubehagelige sannheter. 
Time. Foto: BBC

Time

Mark soner en dom for å ved et uhell ha drept en mann. Han sliter med samvittighetskvaler og akter å sone dommen på eksemplarisk vis. Han blir venn med fengselsvokteren Erik. Når en farlig medfange oppdager hans svakhet blir han tvunget til et valg mellom sine prinsipper og å beskytte familien sin. 
Disney+ logo. Foto: Disney

The Acolyte

En mystisk thriller fra Russian Doll-skaper Leslye Headland, som er satt til Star Wars-universet. 

Alien-serie

Losing Alice. Foto: Apple TV+

Losing Alice

Regissør Alice sliter med å føle seg verdifull etter at barna er ferdig oppdratt. Hun blir besatt av en ung manusforfatter og gir etterhvert slipp på sin integritet for å oppnå makt, relevans og suksess.
Annonse
X
X
X