Arkiver

The Secret She keeps. Foto: Network Ten

The Secrets She Keeps

To kvinner møtes ved en tilfeldighet i en matbutikk i en velstående forstad til Sydney. De har en totalt forskjellig bakgrunn, men har en ting til felles – de har begge hemmeligheter som kan ødelegge livene deres.
JU-ON Origins.Foto: Netflix

JU-ON: Origins

Skrekk-franchisen Ju-On er Netflix' første japanske skrekkserie. Over et dusin filmer har fortalt historien om en forbannelse som innfinner når noen dør med et mektig raseri. 
Trackers

Trackers

I Cape Town samles alle trådene i en konspirasjon som involverer organisert kriminalitet, smuglede diamanter, statssikkerhet, sorte neshorn, CIA, og internasjonal terrorisme.
Alex Rider

Alex Rider

The Department er en underavdeling til britiske MI6, hvor den unge agenten Alex Rider er en av deres viktigste og beste. 

Clarice

FBI-agent Clarice Starling vender tilbake til jobben seks måneder etter hendelsene i The Silence of The Lambs. 
amazon logo

The Horror of Dolores Roach

Etter seksten år i fengsel vender Dolores Roach tilbake til et New York som er blitt noe helt annet enn hva hun husker det var. Der blir hun drevet til det ekstreme for å overleve. 
amazon logo

The Terminal

James Reece og hans medsoldater blir utsatt for et bakhold på et hemmeligstemplet oppdrag. Når han kommer hjem har han motstridende minner fra oppdraget. Han avdekker en konspirasjon som er til fare for både han og de som står han nærmest.
Dérapages. Foto: Arte

Dérapages

Alain Delambre er 57 år og arbeidsløs. Han lar seg lokke av et attraktivt jobbtilbud. Men ting tar en brå vending når han skjønner at han bare er en brikke i et nådeløst spill.
Devils. Foto: C More

Devils

Massimo Ruggero er tradingsjef i London og blir snytt for en etterlengtet forfremmelse etter en uventet skandale. Når han like etterpå blir hovedmistenkt i en mordetterforskning, begynner han å samarbeide med en ung journalist i håp om å avsløre en konspirasjon og renvaske seg.
X