Hjem 2021

Arkiver

Mirage

Dani Who?

Netflix logo

Shadecraft

Serien kommer fra Lucifer-skaper Joel Henderson og er basert på tegneserien med samme navn. Den handler om 16-år gamle Zadie Lu som lever med frykten av skygger som påvirker livet hennes. 
Bortført. Foto: TV 2

Bortført

24 år gamle Pia, blir kidnappet av IS sammen med to israelere i Sinaiørkenen. Foreldrene hennes Alex og Karl, som ikke engang visste at Pia hadde reist til Midtøsten, er dypt fortvilet og forvirret. Nå starter en innbitt kamp for å få datteren fri, og en desperat jakt etter svar
The Deceived. Foto: Channel 5

The Deceived

Ophelia faller for en gift mann. Når han forsvinner på mystisk vis sporer hun ham opp og oppdager at hans kone har dødd i en brann. 
The Drowning. Foto: Channel 5

The Drowning

Etter å ha mistet sin sønn for åtte år siden har Jodie bygget opp igjen livet sitt. Når hun en dag får et glimt av Daniel er hun sikker på at det er hennes savnede sønn. 
Hvem Drepte Sarah. Media: Netflix

Who killed Sarah?

Alex er fast innstilt på å hevne seg etter at han feilaktig ble dømt for drapet på sin søster. 

The Terminal List

Navy SEAL-soldat James Reece og hans tropp blir utsatt for et bakhold under en hemmelig operasjon. Når han vender hjem har han motstridende minner fra hva som egentlig skjedde.

Mr. and Mrs. Smith

Starlings Television

Red Winter

En Romanov-spionthriller skrevet av Stephen Kronish, som er et samarbeid mellom Starliongs TV, ZDF Enterprises og den russiske TV-kanalen Russia 1. 
Annonse
Annonse

X
X
X