Hjem 2019

Arkiver

Servant

Dorothy og Sean Turner har hyret inn barnepasseren Leanne til å passe deres nyfødte. Etterhvert som tiden går blir det klart at alt ikke er helt som det skal. 
Marianne. Foto: Netflix

Marianne

Når en forfatter av skrekkhistorier tar seg en pause oppdager hun at demonen fra hennes bøker eksisterer i den virkelige verden. Demonen Marianne truer henne med å skrive videre, ellers....
The I-Land

The I-Land

Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit. 
Green Frontier: Foto: Netflix

Green Frontier

Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo. 

Tranmissions

Sci-fi thriller fra Bodyguard-skaper Jed Mercurio. På en avsidesliggende radiostasjon mottar en isolert forsker merkelige radiosignaler fra verdensrommet. 
fx logo

The Old Man

Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.
The A List

The A List

Det som var ment å være "tidenes sommerferie" på en idyllisk sommerleir ender opp som et mareritt for Mia. 

The Stranger

En ung sjåfør kastes inn i sitt verste mareritt når en mystisk Hollywood Hills-passasjer kommer inn i bilen. Det er starten på en skremmende 12-timers tur i Los Angeles.
amazon logo

Jack Reacher

Jack Reacher er basert på bestselgerbøkene skrevet av Lee Child. Jack er en tidligere soldat som reiser lander rundt og påtar seg farlige og krevende oppdrag. 

Spy City

En engelsk spion blir sendt til Berlin i 1961, like før byggingen av Berlinmuren. Hans oppdrag er å finne en forræder i den britiske ambassaden eller blant de allierte. 
X