Ukens serie- og sesongpremierer uke 43 (2023)

Månedsoversikter:

Litt som en værmelding, begynner uken rolig, med to nyheter drivende inn mandag og en skyfri himmel tirsdag. Det tar seg opp på onsdag, når 6 forskjellige strømmetjenester har nytt innhold ute, som pisker opp en liten virvelvind i kampen om seerne.


Britbox slår til med The Halloween Collection, en samling britiske spøkelseshistorier og skumle programmer, perfekt for å bli paranoid i høstmørket. Samlingen inneholder minifilmen (30 min lang) The Dead Room, skrevet av Mark Gatiss, hjernen bak Dr Who og Sherlock, filmen The Turn of the Screw, en Halloween-spesial fra den mørke komiserien Inside No. 9 og hele sesong 1 av Psychoville. Det er dårlig nytt for TV2 Play som også denne dagen kommer ut med første sesong av Psychoville, uten andre dra-plaster.

Disney+ har ikke satset på Halloween denne uken, men heller et spennende kostymedrama; The Lions of Sicily, en italiensk serie om to brødre og deres voksende imperium som begynner å vakle, når en smart kvinne vandrer inn i familien. Sicilia er en utrolig vakker havneby, som jeg tror i seg selv gjør serien verdt en sjanse. Det at den er basert på en novelle er også (ofte) et godt tegn, samt at italiensk er et meget vakkert språk.

The Lions of Sicily
The Lions of Sicily. Foto: Variety / Disney+

På lørdag må vi også ta vårt siste farvel med suksess-serien Billions. Siste episode (12) av siste sesong (7) vises da på HBO Max. Vi håper den rundes av i stil, og nikker med hatten til denne flotte serien vi har hatt så mye glede av å følge. Tidligere i år skrev Filmweb at det kommer opp til 4 nye spinoffs av Billions, så det er ikke sikkert vi helt er ferdige likevel, men om disse blir uten Damian Lewis får vi se om vi blir like betatt.

Billions
Billions. Foto: Showtime

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.


Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene

Om forfatter

Mia Carlsen
Mia Carlsenhttp://www.serienytt.no
Serienytts desksjef og selvutnevnte ninja. Jobber i skyggene. Sniker seg inn og ut av tekster og legger igjen små spor så naturlige du ikke legger merke til dem. Kan lokkes frem med te eller sjokoladekjeks.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud