Ukens serie- og sesongpremierer uke 31, 2023: Sigourney Weaver i ny Prime Video-serie

Månedsoversikter:

Prime Video-serien The Lost Flowers of Alice Hart har Sigourney Weaver i hovedrollen og på SkyShowtime kan du se den nye Pete Davidson-serien Bupkis. Nye sesonger venter også av serier som Dalgliesh, The Bear, Physical og Heartstopper.

The Lost Flowers of Alice Hart kommer på Prime Video.

Noen høydepunkt:

  • The Bear har imponerende 8.5 på IMDb og hylles av kritikerne. Sesong 2 på Disney+ anbefales å sjekke ut.
  • Dalgliesh er nok en selvfølge for fans av britisk krim.
  • Sesongavslutning til den intense thrilleren Hijack på Apple TV+.
  • Star Trek: Strange New Worlds byr på noe så spesielt som en musikal-episode.
  • Outlander sjokkerte med en cliffhanger i sjette episode. I episode syv får vi se resultatet av en fallen soldat på slagmarken.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.


Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud