Ukens serie- og sesongpremierer uke 35 (2023)

Månedsoversikter:

Det er tid for storserier som The Wheel of Time sesong 2 og den nye Netflix-serien One Piece.


Noen høydepunkt:

Vi må ta et lite forbehold denne uken om at alt av premierer nok ikke er helt på plass i oversikten før onsdag, på grunn av månedsskiftet. Det ramler inn oversikter fra de ulike strømmetjenestene.

Ikke at det er mangel på innhold som det er, med 40 serier som er ute med nye episoder. Du finner oversikten nederst i artikkelen.

  • Action og eventyr venter i One Piece (se trailer over). Serien er basert på en populær tegneserie, som betyr ekstra kritiske blikk fra fans. Premiere 31. august.
  • Norske VGS er tilbake med ny sesong på NRK TV 1. september.
  • Prime Video-satsingen The Wheel of Time er ute med ny sesong 1. september.


Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.


Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud