Ukens serie- og sesongpremierer uke 33, 2023: Ny Kevin Vågenes-serie på NRK

Månedsoversikter:

Fem nye serier kommer denne uken, blant annet NRK-humorserien Hva skjedde med Solveig? og Prime Video-krimserien Harlan Coben’s Shelter.


Noen høydepunkt:

  • Krimfrelste kan se frem til farer og mystikk i Harlan Coben’s Shelter på Prime Video.
  • Kevin Vågenes spiller hele 17 ulike roller i krimkomiserien Hva skjedde med Solveig?
  • Populære Maria Wern er ute med sesong 9 på TV 2 Play.


Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.


Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud