Kommer på HBO Max i august 2023: Comeback for Bobby Axelrod og Samantha Jones.

Månedsoversikter:

Bobby Axelrod er tilbake i Billions og Samantha Jones dukker opp i It’s Just Like That…, august er comeback-måneden på HBO Max.

Jeg får bare håpe det ikke blir sinte e-poster av avsløringene, da de tross alt har væt skrevet opp og ned om i pressen. I Billions er skuespiller Damian Lewis klar for seriens siste sesong, han trakk seg fra serien i femte sesong av personlige årsaker. Han er med i seks av 12 episoder.For Kim Cattral, som spilte Samantha i forløperen Sex og singelliv, er det ikke snakk om mer enn en enkel scene, skal vi tro skriveriene, og den ble ikke spilt inn sammen med øvrig rollegalleri. Det er nå i det minste en liten fanservice. Tenk at det er 25 år siden vi først så de fire samlet i originalserien. Sprøtt.

De to seriene er del av et dusin serier som er ute med nye episoder i august. Det slår meg at jeg har ramlet av de fem seriene jeg har sett på av de (Billions, The Chi, Warrior, What We Do in the Shadows og And Just Like That…), det er vel mest Billions og Warrior som frister å ta opp igjen tråden på. Det viser utfordringene i dagens seriemarked når solide serier ofres i et kanskje alt for stort serietilbud.

Kanskje den kommende amerikanske serietørken gir pusterom til å få sett noen av de gamle kjenningene. Nye serier er ikke-eksisterende på HBO Max-menyen i august. Britisk krim fra ITV kan du se i The Tower sesong 2, mens det blir Monster Truck-produksjon i Metal Monsters: The Righteous Redeemer.En trio av serier som utmerker seg med høy karakter på IMDb er What We Do In the Shadows, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty og Warriors – som alle kommer med nye ukentlige episoder.

Totalt sett er dette sterkt for HBO Max, du kan sjekke ut sendeskjemaet nedenfor.


Dette kommer på HBO Max i august 2023


Sjekk HBO Max-kalenderen for premieredatoer lenger frem i tid.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud