Dette kommer på SkyShowtime i januar 2023

Månedsoversikter:

Historien om råskapen som kreves for å forsvare Yellowstone får et nytt kapittel i Harrison Ford-serien 1923. I tillegg er undervurderte Mayor of Kingstown tilbake, hvor den nylig alvorlig skadde Jeremy Renner er stjernen.


Du kan også sjekke ut serietilbudet til SkyShwotime her.


I januar tok seerfavoritten Yellowstone en pause, men forventes å være tilbake til sommeren. Imens har SkyShowtime andre testosteron-fylte påfunn i takene, i form av forløperen 1923. Det er den tredje serien satt til Yellowstone-universet (den andre er 1883).

Vi har sett de første episodene (anmeldelse kommer), og kan betrygge fans om at dette er i veldig samme DNA – med litt Afrika lagt inn. Underlig nok stilmessig et stykke unna serier som Peaky Blinders og Boardwalk Empire, som er satt til samme tidsperiode. Ikke at det er noe galt med litt variasjon.

Mot slutten av måneden kommer en av mine absolutte favoritter innen thriller og action: Mayor of Kingstown. Den første sesongen startet ok, men tok helt av siste halvdel. Hva som skjer med serien etter Jeremy Renners ulykke er uvisst.

Jeremy Renner (t.h) ble nylig alvorlig skadet i en snømåkingsulykke. Serien hans Mayor of Kingstown er en av de absolutt beste thrillerne der ute. Foto. SkyShowtime

På filmfronten kan nevnes The Bad Guys, The Infernal Machine, Jurassic World Dominion, Assassin Club, Nope, Minions: The Rise of Gru og You Won’t Be Alone.

Av nye serier på vei nevner SkyShowtime i pressemelding Souls, 1923, The Undeclared War, All the Sins, Lioness, A Town Called Malice, Three Women, Ripley, Rabbit Hole og Funny Woman. Serier med nye sesonger eller episoder er Law & Order, Yellowstone, Tulsa King, The Calling og Yellowjackets.

Merk at ikke alle kommer i januar. Følg med i SkyShowtime-kalenderen for siste nytt der. Oversikten nedenfor oppdateres også regelmessig når nye premieredatoer blir kjent.

Dette kommer på SkyShowtime i januar 2023:

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud