Teaser til Helen Mirren og Harrison Ford-serien 1923

I 1923 følger vi Yellowstone-gården, som nå ledes av sønnen John og broren Jacob til 1883-rollefiguren James Dutton.


Annonse

Det populære Yellowstone-universet fortsetter historien til John Dutton, som i miniserien 1883 var en liten gutt. Nå er han en voksen mann (spilt av James Badge Dale), som sammen med onkelen Jacob Dutton (Harrison Ford) styrer gården som faren grunnla.

Hva som skjedde med øvrige rollefigurer fra 1883 blir nok avslørt i serien. Alle som har sett forløperen vet hvor mye det kostet Dutton-familien å krysse Amerika for å finne sitt nye hjem. I Yellowstone, satt til moderne tid, forklarer familiehistorien også godt hvorfor John Dutton (Kevin Costner) kjemper så hardt for familiegården.

Helen Mirren spiller Jacobs kone Cara Dutton. Serien kan også skilte med James Bond-skuespiller Timothy Dalton, Game of Thrones-favoritten Jerome Flynn, Pride and Prejudice-skuespiller Jennifer Ehle og Terminator II-skuespiller Robert Patrick.

Kjenner vi serieskaper Taylor Sheridan rett, vil 1923 nok fortsette i samme spor som de øvrig seriene og vise oss hvordan eiendommen ble beskyttet i årene etter 1. verdenskrig. 20-årene var en periode med økonomisk kollaps i Montana, i årene før den store økonomiske depresjonen.

Første lille teaser kan du ser her:


1923 forventes å komme på SkyShowtime tidlig i 2023.

SkyShowtime-guiden:

Annonse

Relevante nyheter

Her finner du SkyShowtime: