Oppdatert! Sylvester Stallone-serien Tulsa King kommer på SkyShowtime 28. november

Det er knyttet stor spenning til Tulsa King, serien fra Yellowstone-skaper Taylor Sheridan, som er skrevet av Boardwalk Empire-skaper og The Sopranos-manusforfatter Terence Winter. I Norge ser det ut til at vi må vente til desember for å stifte bekjentskap med den nye gangsterserien.

Annonse

Oppdatert 21. november: SkyShowtime har informert om at premieren blir 28. november.

Om folkene bak kamera ikke er trekkplaster nok, blir det hele ytterligere forsterket av at actionhelten Sylvester Stallone inntar hovedrollen foran kamera.


Synopsis: Sylvester Stallone spiller New York-mafialederen Dwight «The General» Manfredi, som løslates fra fengselet etter 25 år og blir sendt rett i eksil av sjefen sin for å etablere forretningen i Tulsa i Oklahoma. Mens han innser stadig mer at mafiafamilien kanskje ikke har hans beste interesser i tankene, bygger Dwight sakte opp en gjeng bestående av svært atypiske karakterer som hjelper ham med å etablere et nytt kriminelt imperium – på et sted som for ham like gjerne kunne vært en annen planet. 


Serien hadde premiere i USA samme sted og dag som Yellowstone, serien som dominerer på amerikanske TV-kanaler og er blitt svært populær her hjemme etter å ha blitt vist på TV 2 Play og Paramount+. Sistnevnte tjeneste er erstattet med SkyShowtime i Norge, som viser Yellowstone dagen etter amerikansk sendeskjema.

Den samme luksusen gis vi ikke for Tulsa King, her operer SkyShowtime med en, enn så lenge, ikke spesifisert dato i desember.


Seerne fornøyd, kritikerne er litt mer … kritisk

Seriens mottagelse er så langt solid, med 8.4 på IMDb, men litt mer blandet respons hos kritikerne – serien har i skrivende stund 69% positive anmeldelser registrert av nettsiden Rottentomatoes (med 90% tommel opp fra brukerne).

2022man28nov09:00Ny tidPremiereTulsa King sesong 1SkyShowtime 5 Til Strim


Hva skal du gjøre mens du venter?

Hvis du leter etter noe å se på mens du venter på Tulsa King, anbefales det å sjekke ut nevnte The Sopranos, Boardwalk Empire og Yellowstone.

Et britisk alternativ er undervurderte Gangs of London, i tillegg er Mayor of Kingstown, Breaking Bad og The Wire andre gode serier for de som liker miksen av gangster- og krimdrama.

Du kan klikke på navnene over for å komme inn på seriesidene, med informasjon om hvor de er tilgjengelig.Et annet, mer humoristisk tips, kunne vært norske Lilyhammer. Serien spilte veldig på en fisk-ut-av-vannet tilnærming for en gangster. Utfordringen er at serien forsvinner fra Netflix 20. november, etter ti år på tjenesten (ekstern lenke).

SkyShowtime-guiden:

Annonse

Relevante nyheter

Her finner du SkyShowtime: