SkyShowtime bekrefter nye storserier

SkyShowtime inviterte pressen til lanseringsfest i Amsterdam. Der ble det bekreftet at Sylvester Stallone-serien Tulsa King kommer på tjenesten, i tillegg til serier fra Yellowstone-universet, en ny Kiefer Sutherland-serie Peacock-serien The Calling.

Det neste året kan seere se frem til serier med stjerner som Colin Hanks, Harrison Ford, Kevin Costner, Andrew Scott, Dakota Fanning, Sylvester Stallone, Kiefer Sutherland, Helen Mirren og Jeremy Renner.

Flere av premierene var fra før antatt å komme på den nye tjenesten, som er et samarbeid mellom amerikanske Paramount Global og Comcast. Noe usikkerhet har det vært fordi SkyShowtime viser utvalgt innhold ifra Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Showtime, Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock, men ikke nødvendigvis alt.

I tillegg er det nå større usikkerhet rundt premieredatoene, da det ikke er gitt at seriene får premiere samtidig som i USA. Harrison Ford-serien 1923 og Tulsa King kommer blant annet en måned senere i Norge.

Beskrivelse av seriene:

The Calling

The Calling. Foto: SkyShowtime

En krim/dramaserie med NYPD-detektiven Avraham Avraham (Jeff Wilbusch), hvis tro på menneskeheten er hans superkraft når sannheten skal avdekkes. Avraham veiledes av en dyp spiritualitet og religiøse prinsipper, og blir tvunget til å stille spørsmål ved sin egen menneskelighet i det en tilsynelatende rutinemessig etterforskning snus på hodet. Premiere: 1. desember 2022

2022tor01des09:00PremiereThe Calling sesong 1SkyShowtimeSjangerDrama,KrimTil Strim

Tulsa King

Tulsa King. Foto: SkyShowtime

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak Tulsa King, hvor Sylvester Stallone (også Oscar-nominert) spiller New York-mafialederen Dwight «The General» Manfredi, som løslates fra fengselet etter 25 år og blir sendt rett i eksil av sjefen sin for å etablere forretningen i Tulsa i Oklahoma. Mens han innser stadig mer at mafiafamilien kanskje ikke har hans beste interesser i tankene, bygger Dwight sakte opp en gjeng bestående av svært atypiske karakterer som hjelper ham med å etablere et nytt kriminelt imperium – på et sted som for ham like gjerne kunne vært en annen planet. Premiere: desember 2022

2022man28nov09:00Ny tidPremiereTulsa King sesong 1SkyShowtime28. november 2022SjangerDrama,ThrillerTil Strim

1923

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak 1923, den neste delen av «Yellowstone»-historien, etter den kritikerroste serien 1883. De Oscar-nominerte skuespillerne Harrison Ford og Helen Mirren har hovedrollene i 1923, som introduserer en ny generasjon av Dutton-familien og utforsker det tidlige nittenhundretallet. Pandemier, tørke, slutten av forbudstiden og de harde trettiåra plager fjellregionen i vest, hvor Dutton-familien bor og sliter. Premiere: januar 2023

Funny Woman

Funny Woman
Funny Woman. Foto: SkyShowtime

Denne komiserien er basert på Nick Hornbys bestselgende roman Funny Girl, hvor skjønnhetsdronningen Barbara Parker (Gemma Arterton) fra Blackpool gjør alt for å lykkes i London – midt i «the swinging 60s». Humoren viser seg å være Parkers største ressurs, og hun omdefinerer hva det vil si å være en morsom kvinne. Premiere: januar 2023

Mayor of Kingstown sesong 2:

Mayor of Kingstown er laget av Oscar-nominerte Taylor Sheridan og Hugh Dillon, og følger den mektige McLusky-familien i Kingstown i Michigan, hvor fengselssystemet er den eneste industrien som går med solid overskudd. Med skuespillere som Oscar-nominerte Jeremy Renner og Oscar-vinner Dianne Wiest, tar serien opp temaer som institusjonell rasisme, korrupsjon og ulikhet, og gir et usminket innblikk i deres forsøk på å etablere orden og rettferdighet i en by som ikke har noen av delene. Premiere: 2023

Rabbit Hole:

Denne spionthrillerserien handler om John Weir (Kiefer Sutherland), en ekspert innen bedriftsspionasje som anklages for drap og må håndtere mektige krefter som kan påvirke og kontrollere befolkninger. Premiere: 2023

Ripley:

Denne serien er basert på Patricia Highsmiths bestselgende romaner om Tom Ripley, og forteller historien om en rotløs mann på 60-tallet i New York. Når han ansettes av en velstående familie, viser det seg å føre til bedrageri, svindel – og til slutt drap. Andrew Scott spiller hovedrollen som Tom Ripley, Johnny Flynn er Dickie Greenleaf, og Dakota Fanning portretterer Marge Sherwood. Premiere: 2023

Three Women

Basert på den internasjonalt bestselgende sakprosaboken av Lisa Taddeo, som også er ansvarlig produsent. Denne uforglemmelige og intense serien følger livene til Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) og Lina (Betty Gilpin) – tre svært forskjellige kvinner fra forskjellige deler av USA – som har gått med på å dele historiene sine om begjær med en sørgende forfatter, Gia (Shailene Woodley). Premiere: 2023

Lioness

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak Lioness, som er basert på et ekte CIA-program, og følger Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira). Den tøffe, men lidenskapelige, unge marinesoldaten rekrutteres til CIAs Lioness Engagement Team for å være med på å ta ned en terrororganisasjon innenfra. Zoe Saldaña spiller Joe, stasjonssjefen for Lioness-programmet, som har i oppgave å trene, administrere og lede sine kvinnelige undercover-agenter. 

Få oversikt i SkyShowtime-guiden

I vår nye SkyShowtime-guide finner du oversikt over blant annet premieredatoer og kommende serier.

Annonse

Populært på SkyShowtime
Fra seriedatabasen

8.7
ActionDramaWestern

Yellowstone

C More, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
8.8
DramaPeriodedramaWestern

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
8.6
DramaKrimSpenning

Dexter

Allente, SkyShowtime, Strim
8.0
Drama

Chicago Fire

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
6.6
ActionDramaKrimSpenning

FBI

Allente, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
8.0
DramaRomanseSpenning

The Affair

Allente, SkyShowtime, Strim
7.9
DramaKrim

Elementary

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
8.4
DramaPeriodedrama

1923

SkyShowtime, Strim
8.3
DramaSpenningThriller

Tulsa King

SkyShowtime, Strim

Få oversikt

SkyShowtime-guiden

Premieredatoer, serieoversikt, nyheter, tips og anbefalinger - sjekk vår omfattende guide. 

Relevante nyheter