Dette kommer på SkyShowtime i november 2022

Månedsoversikter:

Nok en hollywood-legende flytter inn i serieuniverset på SkyShowtime når Sylvester Stallone slår fra seg i gangsterdramaet Tulsa King.


Du kan også sjekke ut serietilbudet til Paramount+ her.


Høstens store nykommer på strømmemarkedet er Paramount+-arvtageren SkyShowtime. Strømmetjenesten frir først og fremst til voksne som elsker et litt mer seriøst formspråk enn den populære «unge voksne»-målgruppen, med flaggskipet Yellowstone som det største trekkplasteret.

Kevin Costner-serien fra serieskaperen Taylor Sheridan får i november følge an nok en Sheridan-serie: Tulsa King. Boardwalk Empire-skaperen Terence Winter er også involvert som medskaper og sjefprodusent, i hovedrollen har de fått med seg ingen ringere enn Sylvester Stallone.

Navnene alene skaper forventninger som fort kan bli for høye å leve opp til, men skal vi tro de to første episodene kan du bare sette deg godt til rette i godstolen.

Kombinert med en ny sesong av nevnte Yellowstone og thrilleren A Friend of the Family, er det ukentlige godbiter å glede seg over på SkyShowtime. Her er hele oversikten:

Dette kommer på SkyShowtime i november 2022:

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud