Dette kommer på Netflix i august 2022

Månedsoversikter:

Netflix går en spennende tid i møte denne høsten, med sterkere konkurranse enn noensinne. I august satser tjenesten på storfilmer, ny norsk storfilm, seriesatsingen The Sandman og en ellers variert meny skal være nok til å holde på kundene.Det har vært et krevende år for den ledende strømmetjenesten, som i løpet av årets to første kvartal mistet tre millioner kunder globalt. Målt i prosent er det ikke det største fallet, for med 220 millioner abonnenter totalt er strømmetjenesten fortsatt i førersetet med god margin.

The Sandman: Storserien som skal ta opp konkurransen med House of the Dragon

Netflix blir nå for alvor satt på prøve blant seriefrelste der ute. For i august slår HBO Max til med den nye Game of Thrones-serien House of the Dragon, og neste måned følger Prime Video opp med Ringenes Herre: Maktens ringer. De to fantasyseriene vil ventelig dominere på seriefronten gjennom høsten.

Netflix-jokeren Stranger Things var trekkplasterer i juni og juli, dermed blir det en ny serie som satses på august. The Sandman er basert på Neil Gaimans populære grafiske noveller, og hele sesongen kommer 5. august.

I serien følger vi drømmenes konge, Morpheus, som slipper ut etter 106 års fangenskap. Han må nå forsøke å gjenskape orden i kongerriket sitt.

Blant nærmere 30 serie- og sesongpremierer kan fantasyfans også glede seg til siste sesong av Locke & Key. Netflix er fortsatt fremst på variasjon, med serier fra flere verdensdeler i ulike sjangere, hvor det nok er de amerikanske og britiske innslagene som er mest populær i Norge.

Better Call Saul, den kanskje sterkeste dramaserien på tjenesten, avsluttes i august og da blir det gjensyn med Breaking Bad-stjernene Bryan Cranston og Aaron Paul i en av episodene.

Sterk barnemeny

Lost Ollie. Foto: Netflix

For barn og unge er det mye nytt å se frem til. Lost Ollie er et eventyr om et tapt leketøy, mens He-Man er tilbake i ny sesong av He-Man and the Masters of the Universe. Mighty Express, Rilakkuma`s Theme Park Adevnture, The Cuphead Show! og Big Tree City er noen av seriene rettet mot den yngre målgruppen.

På filmfronten sikrer Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie og Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar at actionfrelste animasjonsjonsfans får noe å sjekke ut også.

Norsk romantikk og amerikanske storfilmer

I Norge vil mye handle om dramafilmen Royalteen: Arvingen. Her blir det romanse når den norske prinsen Karl Johan (Mathias Storhøi) blir betatt av nykommeren Lena (Ines Høysæter Asserson). Med Hjem til jul-regissør Per-Olav Sørensen bak kamera, sammen med Emilie Beck, skal det litt til for at dette ikke blir en fulltreffer – kjenner vi det norske publikum rett.

Royal Teen. Foto: Netflix

Det er nok på filmfronten Netflix sparker mest fra seg i august, med hele 24 filmpremierer. Thrilleren I Came By med Kelly Macdonald og Hugh Bonneville, komedien Me Time med Kevin Hart og Mark Wahlberg, romantikk med Lili Reinhart og Luke Wilson i Look Both Ways og ikke minst vampyr-action med Jamie Foxx og Snoop Dogg i Day Shift gir også kinoene noe å bryne seg på.

Day Shift. Foto: Netflix

Du kan sjekke ut full oversikt nedenfor, klikk på titlene for å få opp ytterligere informasjon.Dette kommer på Netflix i august 2022

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Stand-up

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Programmer

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X