Dette kommer på Apple TV+ i august 2022

Månedsoversikter:

Apple TV+ fortsetter å være strømmetjenesten seriefrelste vanskelig kan unngå. I august kan abonnenter glede seg til thrillerserien Five Days at Memorial, animasjonsfilmen Luck, sesongavslutning til kvalitetsserer som Black Bird og For All Mankind, og siste sesong av actiondramaet See.

Sommeren har tilhørt Black Bird, thrillerserien om en insatt som må forsøke å komme tett på en antatt seriemorder. 5. august rundes serien av og befester inntrykket av at 2022 har tilhørt Apple TV+.

Sommerens mest spennende serie? Seriefinalen til Black Bird kommer i august. Foto: Apple TV+

Tidligere i år ble vi prisigitt Emmy-nominerte Severance og nye kvalitetsserier som Pachinko, Night Sky og Shining Girls. Med det har har strømmetjenestens seriebibliotek blitt en god investering for de 59,- kronene den koster i måneden. Selv om ikke alt er fulltreffer, er det vanskelig å peke på en strømmetjeneste som har gjort det bedre i år hva seriøs drama angår. I august fylles det på ytterligere.

Five Days at Memorial forteller historien om orkanen Katrina, dette blir en krevende thriller å se. Serien blir nok en av de store samtaleemnene i USA.

Krimkomedien Bad Sisters, fra Sharon Horgan, og den Pixar-lignende storfilmen Luck sørger for at det tunge dramaet blir balansert med humor og sjarm. For actionfrelste er det også noe å se frem til, for siste sesong av See har premiere 26. august.

See sesong 3 blir seriens siste. Foto: Apple TV+

For barn og ungdom er det også to nye serier, henholdsvis Lucy’s School og Surfside Girls.

Apple TV+ balanserer her med kirurgisk presisjon. Tjenesten er ikke i nærheten av mengden innhold konkurrenter som Disney+ og Netflix byr på, men samtidig sørger de for å treffe ofte nok til at tjenesten likevel sitter igjen med en solid andel av de typiske «må se» seriene.

Sjekk ut oversikten nedenfor for trailere og øvrig informasjon om premierene. Du kan sjekke ut serietilbudet til Apple TV+ her.


Dette kommer på Apple TV+ i august 2022

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X