Dette kommer på NRK TV i januar 2022

Månedsoversikter:

Familien Larkin i ny innpakning, nye sesonger av Lykkeland og Rådebank, i tillegg til seermagneten Mesternes mester kommer på NRK TV i januar.Ny britisk krim

NRK TV blir det spennende å følge i år, nå som TV 2 Play blir en real konkurrent å regne hva britisk krim og drama angår som følge av avtalen med BritBox. Foreløpig kan nå NRK TV friste med nye britiske serier, i januar dukker blant annet nyversjonen Familien Larkin og Mørke sjeler opp.

The Larkins. Foto: ITV

I tillegg er de to norske seriene Lykkeland og Rådebank ute med nye sesonger. Det er trolig på norsk innhold NRK kan skille seg ut, i en måned som har over 50 serie- og sesongpremierer på de ulike strømmetjenestene.

Kjente og kjære favoritter

På programfronten er Mesternes mester naturlig nok det store trekkplasteret, og det blir nye sesonger av Nytt på nytt, Debatten, Lindmo, Norge rundt og flere andre velkjente programmer.

Annika Momrak er ny programleder i Melodi Grand Prix, sammen med Mikkel Niva og Kåre Magnus Bergh. Foto: NRK

Av nye programmer er blant annet Redningshundene, Mullaen og Meling og dokumentarserien Skitne triks.

Du kan sjekke ut mer i oversikten nedenfor. Den oppdateres jevnlig (normalt legger NRK ut informasjon 2-3 uker frem i tid).


Dette kommer på NRK TV i januar 2022


Serier og sesonger

For serier som sendes ukentlig vises kun sendetidspunkt for månedens første episode, for å gjøre det mer oversiktlig. Sjekk NRK TV-kalenderen for sendetidspunkt for enkeltepisoder.Programmer

For programmer som sendes ukentlig/daglig inneholder oversikten sendetidspunkt for første episode, men ikke øvrige. Dette for å gi bedre oversikt. Sjekk NRK-kalenderen for enkeltepisoder.


Filmer


Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud