Dette kommer på Apple TV+ i februar 2022

Månedsoversikter:

Apple TV+ er i ferd med å komme ut av vinterdvalen. I februar kommer det to spennende nye serier på tjenesten.

Nye serier med Uma Thurman og Adam Scott

Det har vært en heller rolig vinter hos Apple TV+, som virker å håpe at en håndfull fristelser er nok for potensielle kunder. Måneden byr på nye episoder av Servant og The Afterparty, og får nå følge av to lovende nye serier.

Suspicion er et kidnappingsdrama med Uma Thurman i hovedrollen. I science fiction-thrilleren Severance kan vi se frem til Adam Scott i noe annet enn komedie. Det er en serie som har litt Black Mirror-vibber over seg.

Severance. Foto: Apple TV+

Sjekk oversikten vår for alle premierene på Apple TV+ i februar 2022:


Dette kommer på Apple TV+ i februar 2022

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud