Dette kommer på Discovery+ i januar 2022

Månedsoversikter:

Helvete venter på Discovery+ i januar når skilegenden Martin Johnsrud Sundby skal piske kjendiser i form i programmet 16 ukers helvete.Ny sesong av Helt perfekt

Året på Discovery starter med nye sesonger av Helt Perfekt, Voksensmerter, Alle mot alle, Første date, Team Solberg og Fanget på politiets kamera. Av vårens nysatsinger er det 16 ukers helvete det er funnet plass til på tjenesten.

Thomas Giertsen er tilbake i en av Norges lengstlevende komiserier. Foto. TVNorge.

I 16 ukers helvete får Christer Falck, Trine Lise Olsen, Håvard Lilleheie, Sandeep Singh, Agnete Husebye og Jørn Hoel gjennomgå når Martin Johnsrud Sundsby skal forsøke å få de i form gjennom trening og godt kosthold.

Det kan være det dukker opp enda noen nye serier og sesonger enn nevnte, da vi tar et lite forbehold om at månedens siste uke i skrivende stund ikke er klart i sendeskjemaet, det kan derfor være noen av vårens øvrige nysatsinger fra netvverket (Alt du elsker, Den store matfesten, UT, 71° nord – team, Linni søker drømmeprinsen, Love IRL og Sexpertene) finnes plass til.

Det fine med oversikten nedenfor er at den oppdateres jevnlig. Følg også med på sendeplan-siden for Discovery+ i premierekalenderen for å sjekke enda lengre frem i tid.

Dette er nytt på Discovery+ i januar 2022:


Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Discovery+. For serier/sesonger startet tidligere måneder, men som fortsatt kommer med nye episoder, er første episode inkludert i oversikten.Programmer

Serier/sesonger som startet i tidligere måneder, men som fortsatt kommer med nye episoder, har fått første episode inkludert i oversikten.

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://www.serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud