Dette kommer på Amazon Prime Video i desember 2021

Månedsoversikter:

Ukentlige episoder av The Wheel of Time, en ny Nicole Kidman-film og siste sesong av en av tidenes beste sci-fi serier venter i desember.Kan The Expanse avslutte på topp?

Mye handler om The Wheel of Time, fantasyserien som Amazon satser sterkt på. Høydepunktet i desember vil vi likevel driste oss til å si er sjette sesong av The Expanse.

The Expanse sesong 6 . Foto: Amazon Prime Video

Sci-fi serien som startet sin ferd på amerikanske SyFy, og ble vist her hjemme på Netflix, ble for et par år siden kansellert. Heldigvis reddet Amazon Prime Video serien. Det er ikke overraskende, fordi den er en av de sterkeste seriene sjangeren har å by på.

10. desember startet det som blir seriens siste sesong. Det skal bli vemodig å ta farvel med det store eposet, som utforsker menneskelig natur og politikk om den ble anvendt ute i verdensrommet.

De siste seks episodene sendes ukentlig fra 10. desember. Avslutningen må vi derfor vente til januar for å se.

I desember avrundes også første sesong av The Wheel of Time. Fantasyserien er alt fornyet, så fans behøver ikke bekymre seg for at det blir et kortvarig eventyr (neste år kommer også Ringenes Herre-serie på strømmetjenesten).

The Wheel of Time sesong 1
The Wheel of Time sesong 1

Nye filmer og serier

Prime Video har også noen nye serier og filmer å vise til.

Romantisk komedie i With Love passer godt til julehøytiden, den slippes 17. desember.

Harlem er en annen ny serie, der følger vi en vennegjeng som er ferdig med utdannelsen sin og skal begynne å jakte på drømmene.

Harlem er en av to nye serier på Amazon denne måneden. Foto: Amazon Prime Video.

På filmfronten er det Nicole Kidman-dramaet Being the Ricardos og sci-fi thrilleren Encounter som er eksklusivt for tjenesten. Du kan sjekke ut mer info og trailere i oversikten nedenfor.

Dette kommer på Prime Video i desember 2021:

Seriepremierer

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Programmer

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud