Ukens serie- og sesongpremierer uke 46, 2021: Yellowjackets og The Wheel of Time

Månedsoversikter:

Dette er uken for nye seriefavoritter! Strim, Netflix, Amazon Prime Video, TV 2 Play, Paramount+ og Disney+ er alle ute med nye storsatsinger.

Yellowjackets kombinerer thriller og mystikk, det er en serie som frir til både Lost-fans og de som liker å bli litt skremt. Vi følger overlevende etter en flystyrt over 20 år senere, med tilbakeblikk på hva de gikk gjennom.

Den Paramount+ og Strim-aktuelle serien kan bli en av høsten- og vinterens overraskelser i møte med blant annet ukens storsatsing The Wheel of Time fra Amazon Prime Video. Mon tro om Amazon-sjefene forventet så intens konkurranse på seriefronten som vi nå ser.

Fordi det spares på lite nå som vi har snart et dusin strømmetjenester å velge mellom. Paramount+ har også Mayor of Kingstown, TV 2 Play frister med Law & Order Organized Crime og Tell Me Your Secrets, mens den elleville actionserien Cowboy Bebop er trekkplaster på Netflix.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Rettelse: En feil i kalenderen viste Hawkeye med premiere 17. november. Riktig dago er 24. november.

Premièrene i uke 46, 2021:

Klikk på premierene for å se mer informasjon.

Ny serier

Seriepremierer og nye episoder av de nyeste seriene.

Nye sesonger

Sesongstart og nye episoder.

Ønsker du å se fremtidige ukentlige oppdateringer?

Denne artikkelen/oversikten er normalt forbeholdt våre abonnenter (149 kr /året), men denne uken er den åpen for alle. Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X
    X