November-premierer:

Star Trek: Discovery har byttet hjem

Annonse

Netflix har solgt rettighetene til Star Trek: Discovery. Fra 26. november kan du se ferske episoder på Paramount+.

Det kan fremstå forvirrende at Netflix har gitt fra seg den populære science fiction-serien, men forklaringen er enkel nok: Star Trek-rettighetene tilhører Paramount. Før de satset på sin egen strømmetjeneste solgte de strømmerettighetene til Star Trek til Netflix. Nå har de kastet nok penger på bordet til å få tilbake flaggskipet Star Trek: Discovery, slik at den kan vises på Paramount+.

Fans var lite fornøyd med at serien brått forsvant fra Netflix, kun dager før fjerde sesong hadde premiere. Opprinnelig var planen å vise den fra tidlig neste år på Paramount+, men nå har selskapet snudd og fremskyndet premieredatoen.

Star Trek-satsingen roer ikke ned, med mye som er planlagt på film- og seriefronten. At de internasjonale rettighetene er spredt skaper utfordringer for Paramount+, som nok helst ser at alle seriene og filmene blir å finne på Paramount+.

Om det samme skjer med Star Trek: Picard, som internasjonalt vises på Amazon Prime Video, vites ikke.

2021fre26nov09:00PremiereStar Trek: Discovery sesong 4Paramount+09:00 Sjanger:Action,Drama,Science Fiction 1

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X