Ukens serie- og sesongpremierer uke 42, 2021: Klar for store endringer i The Blacklist?

Månedsoversikter:

Ingenting er som før når The Blacklist er tilbake med sesong 9. Seere kan også glede seg til ny sesong av blant annet Succession og en håndfull nye serier og nye episoder av over 50 andre serier. Her er oversikten.

Du kan sjekke ut fullstendig liste nedenfor, med alt av detaljer om hvor du kan se seriene, trailere og mer. Den er hentet fra premierekalenderen.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 42, 2021:

Klikk på premierene for å se mer informasjon.

Ny serier

Seriepremierer og nye episoder av de nyeste seriene.

Nye sesonger

Sesongstart og nye episoder.

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud