Sjekk ut den nye traileren til House of Gucci med stjerner som Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto i rollene

House of Gucci er en film inspirert av den sjokkerende sannheten bak familien og det italienske motehuset Gucci. Se den andre offisielle traileren som nettopp er sluppet.

Filmen er satt til 1995 og forteller historien om hvordan Patrizia Ruggani (Lady Gaga), ekskonen til Maurizio Gucci (Adam Driver), planla å ta livet hans. Bestefaren til Maurizio Gucci var den kjente motedesigneren Guccio Gucci. Lady Gaga satser trolig på enda en Oscar-vinnende opptreden, slik som hun oppnådde ved siden av Bradley Cooper i A Star Is Born, i 2018.

Andre sentrale karakter og kjente skuespillere er Paolo Gucci (Jared Leto), Aldo Gucci (Al Pacino), Rodolfo Gucci (Jeremy Irons) og Pina Auriemma (Salma Hayek). Ridley Scott har regissert filmen, basert på en sann historie, som blant annet står bak Alien-filmene og 2000’s storfilm; Gladiatoren.

House of Gucci kommer 24. november.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

X
X