Robert Pattinson står for tur som Batman

Robert Pattinson skriver seg på en stjernespekket liste med Batman-skuespillere gjennom tidene, når han ikler seg den tunge svarte drakten i den nye filmen The Batman.

Regissør Reene Keves ønsket Pattinson spesifikt til denne rollen, med det i tankene at Pattinsons tidligere arbeid viser til et potensiale for en spennende ny Batman vi ikke har sett maken til før. Traileren er ute og DC-fansen virker å ha troen på at Pattinson vil gjøre en utmerket jobb som den maskerte helten fra Gotham.

Pattinson høstet både mye hat og berømmelse for sin rolle i Twilight filmene, og å spille en så ikonisk og kjent rolle som Batman vil sannsynligvis øke hans popularitet. Pattinson har store sko å fylle, og det blir spennende å se hvordan hans egen versjon av Batman skinner eller falmer etter presentasjonene til de tidligere Batman-stjernene Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale og Ben Affleck.

The Batman kommer på kino 4. mars 2022.

2022fre04mar18:00PremiereThe BatmanKino18:00 0

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

X
X
X