Første trailer for Red Notice, med «The Rock», Ryan Reynolds og Gal Gadot, er her

Netflix har sluppet den første traileren til Red Notice.

Agent John Hartley (Dwayne «The Rock» Johnson) blir tvunget til å samarbeide med verdens (nest) mest kjente kunsttyv; Nolan Booth, spilt av Ryan Reynolds, for å slå kloen i verdens (aller) mest kjente kunsttyv Sarah Black (Gal Gadot). Filmen byr på like mye latter for seerne som problemer for karakterene.

Den nesten to timer lange Netflix-orginalen er regissert og skrevet av Rawson Marshall Thurber, som tidligere har jobbet med The Rock i Scyscraper og Central Intelligence. Kanskje mest kjent for de populære filmene Easy A og Dodgeball.

Filmen kommer på Netflix 12. november.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

X
X
X