August-premierer:

Ukens serie- og sesongpremierer uke 31, 2021: Ny krimserie på TV 2 Play

Annonse

Syv nye serier og tre sesongpremierer vitner om at seriehøsten er i anmarsj. Ytterligere 22 serier er ute med nye episoder.

Balthazar: Ny krimserie på TV 2 Play

Det er fire strømmetjenester som byr på nye serier denne uken, TV 2 Play byr på to serier. En av de er Balthazar, en fransk serie med solide 7.6-karakter på IMDb. Her ser vi den velkjente formelen med en etterforsker som søker hjelp fra sivil ekspertise, i form av den brilliante Raphael, som har en egen evne til å få de døde til å «snakke».

Apple fortsettere å fylle opp sin ukentlige liste med nytt innhold. Kritikerfavoritten Ted Lasso får nå følge av den nye serien Mr. Corman, som har Joseph Gordon-Levitt både foran og bak kameraet. Det er en serie som tar et dypdykk i angst, ensomhet og å finne sin plass i livet.

Mr. Corman. Foto: Apple TV+
Mr. Corman. Foto: Apple TV+

Du kan sjekke ut fullstendig liste nedenfor.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 31, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X