August-premierer:

Modern Love på Amazon, Evil på TV 2 Play og 16 andre premierer. Sjekk ukens serie- og sesongpremierer uke 32

Annonse

Ti nye serier og åtte sesongpremierer kan vi glede oss over denne uken. Netflix står for over halvparten, Disney+ satser på en alternativ virkelighet, NRK med kritikerrost britisk drama og Amazon Prime Video med nok en runde kjærlighet i Modern Love.

What if…?

What If... sesong 1. Foto: Disney
What If… sesong 1. Foto: Disney

Disney+ er tjenesten med flest nye ukentlige episoder, mye takket være Star-avdelingen. Denne uken kommer også en ny original. Animasjonsserien What If…? samler flere av stjernene fra superheltfilmene, men nå i animert utgave. Her kan du blant annet høre stemmen til avdøde Chadwick Boseman i en av hans siste roller.

Animasjonsserien følger flere alternative virkeligheter (vil du vite mer om det, se Loki). På pressekonferansen vi var med på ble det bekreftet at tegneserien er like viktig for det store MCU-universet som de store kommende Hollywood-filmene.

Av andre premierer er en ny runde av den skjulte perlen Modern Love på Amazon Prime Video og andre sesong av Evil på TV 2 Play.

Du kan sjekke ut fullstendig liste nedenfor, hentet fra premierekalenderen.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 32, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X