August-premierer:

Endelig er monstrene her! Ukens serie- og sesongpremierer i uke 34, 2021

Annonse

Monsters At Work er endelig klar for Disney+, som også kan skilte med ny sesong av The Walking Dead. Det er nok likevel Viaplay og Netflix som stjeler fokus med hver sin nye norske serie.

Tretten nye serier og flere sesongpremierer, med blant annet favoritter som The Walking Dead og Side om side, gjør dette til årets mest spektakulære serieuke. Det er også nye norske serier på trappene, fra Netflix og Viaplay.

Det er nesten litt forunderlig at Disney+ har valgt å vente til denne uken med å gi nordmenn tilgang til Monsters Inc-serien Monsters At Work, en serie som amerikanerne fikk tilgang til tidligere i sommer. For her snakker vi konkurranse!

Du kan sjekke ut fullstendig liste nedenfor, med alt av detaljer om hvor du kan se seriene, trailere og mer. Den er hentet fra premierekalenderen.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 34, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X