November-premierer:

Ukens premierer uke 30, 2021: Skattejakt-serien Outer Banks er tilbake på Netflix

Daglige episoder av Blue Bloods på TV 2 Play, ny sesong av Roswell, New Mexico på HBO Nordic og seermagneten Outer Banks med ny sesong på Netflix. Det er noen av høydepunktene denne uken. Her finner du oversikten.

Ikke bare OL å se

De Olympiske leker preger selvfølgelig sendeskjemaet og er nok også avskrekkende for flere strømmetjenester, det er ikke den beste tiden å satse på noe nytt. Likevel er det funnet plass til ti nye filmer, en håndfull sesongpremierer og et par nye serier.

Det er i tillegg til de ukentlige, og i noen tilfeller daglige, nye episodene av serier og programmer. Vi satser som alltid på å gi deg den enkleste oversikten, hvor du finner alt av nye filmer, programmer og serier på TV, kino og strømming. Hentet fra vår premierekalender.

Roswell, New Mexico. Foto: The CW

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder, både for programmer og serier, i tillegg til å gi deg muligheten til å lagre alle dine favoritter (abonnement) for å holde bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 30, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X