Trailer til Jeff Daniels-serien American Rust

-

Annonse

Høsten fylles opp med nye spennende serier. En som det er knyttet størst spenning til er American Rust, som kommer på Paramount+. Her kan du se traileren:

Emmy-vinner Jeff Daniels (The Newsroom) og Emmy-nominerte Maura Tierney (ER) har fremtredende roller i Showtime-serien, som er basert på boken skrevet av Philipp Meyer. Vi følger politisjefen Del Harris (Daniels) i en historie som tar for seg den tapte amerikanske drømmen, kriminalitet og komplekst familiedrama.

Showtime er kanalen bak seersuksesser som Billions og Homeland. De siste årene har serier derfra blitt vist først på HBO Nordic, men dette har endret seg med lanseringen av Paramount+, en tjeneste som er eid av ViacomCBS. Det selskapet eier også Showtime.

Fremover er det primært på Paramount+ du vil finne nye kommende Showtime-serier (de som alt vises på HBO Nordic vil fortsette å komme med nye episoder der).

Paramount+ satser på krim og drama, med Kevin Costner-serien Yellowstone som et av de største trekkplastrene.

2021man13sep09:00PremiereAmerican Rust sesong 1Paramount+09:00 Sjanger:Drama 9

Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

X
X
X