August-premierer:

Premierekalender: Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Annonse

Når er Grey’s Anatomy tilbake? Er datoen for New Amsterdam sesong 4 klar? Hvilke nye serier kan vi vente oss på NRK TV, Netflix, Disney+ og øvrige strømmetjenester?

Vår populære premierekalender gir deg svaret på det. For å gjøre det litt enklere for deg samler vi opp alle kjente datoer i denne oversikten, som viser premierer på strømmetjenester tilgjengelig i Norge. Dette inkluderer Netflix, NRK TV, Viaplay, Strim, TV2 Play, HBO Nordic, Paramount+, Disney+, Discovery+, Amazon Prime Video og Apple TV+.Serienytt-oversikten over høsten 2021

Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å få oversikt. Premierer legges til fortløpende. Vær obs på at noen tjenester først kunngjør premieredatoer få uker før, mens andre tjenester setter premierer flere måneder frem i tid.

Du finner premieredatoer for serier som Sex Education, Billions, Station 19 og The Rookie, samt nye prestisjetunge serier som American Rust og Foundation. Den vil etter hvert inneholde over hundre premieredatoer.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. september – 30. november 2021 i vår oversikt. Serier med premiere i sommer, men som også kommer med nye episoder utover høsten er også inkludert.

Sjekk også ut oversikten over nye serier som kommer høsten 2021. Den inneholder også nye serier som ikke har fått premieredato enda.

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X