August-premierer:

Dette kommer på Amazon Prime Video i august 2021

Annonse

Nicole Kidman er tilbake i nok en serie basert på en bok av Liane Moriarty. Hun er langt fra den eneste stjernen i Nine Perfect Strangers. Se hva annet som også kommer på Prime Video i våre månedlige oversikt.Ny sesong av Modern Love

Det er sjeldent de store slippene med premierer på Prime Video, til gjengjeld er tjenesten blant de rimeligste, har høyest teknisk kvalitet og sparer ikke på noe i sine egenproduksjoner.

Modern Love sesong 2. Foto: Amazon
Outlander-skuespiller Tobias Menzies kan du se i Modern Love sesong 2. Foto: Amazon

På kjærlighetsfronten er Modern Love, som kommer med sesong 2, et slikt tilfelle. Den kritikerroste serien endte på over 8 i IMDB-snitt i 2019, hvor hver episode hadde kjente skuespillere.

I andre sesong er Minnie Driver, Kit Harington, Garrett Hedlund og Tobias Menzies klare for hver sin episode, skreddersydd for alle som er glad i kjærlighetshistorier.

Nok en Nicole Kidman-suksess?

For de som vil ha mer mystikk og fengslende drama vil nok Big Little Lies-skapernes nyeste serie Nine Perfect Strangers fort falle i smak.

Nine Perfect Strangers. Foto: Amazon

Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Manny Jacinto, Asher Keddie, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall og Michael Shannon utgjør et imponerende skuespiller-ensemble.

The Handmaid’s Tale-strømmetjenesten Hulu står bake serien, utenfor USA er det Prime Video som sikret seg distribusjonsrettighetene. Samtlige episoder kommer 20. august.

Prime Video har også sikret seg den nye AMC-serien Kevin Can F*** Himself, som tar en komisk vri på situasjonskomedier.

På filmfronten blir det enda mer girlpower med den populære Hunger Games-filmserien.

Listen for august finner du nedenfor.

Dette kommer på Prime Video i august 2021:

Få mer informasjon – bli abonnent

Abonnenter kan klikke på premierene for mer informasjon, der hvor det er tilgjengelig (bilder, trailer, skuespillere m.m.).

Seriepremierer


Filmpremierer


Øvrige serier


Øvrige filmer


Programmer


Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X