August-premierer:

Ukens serie og sesongpremierer uke 24, 2021

Annonse

To nye Viaplay-serier er blant ukens høydepunkt på TV og strømming.

Home Invasion på Viaplay

Viaplay har to nye serier å vise til denne uken. Hulu-serien Woke og Viaplay-originalen Home Invasion. I sistnevnte er sci-fi favoritten Morena Baccarin (Firefly) med.

Blant de mange premierene denne uken finner vi også nye sesonger av Rick and Morty og Dave på HBO Nordic. Fullstendig oversikt finner du nedenfor.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over programmer og serier sine nye episoder, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre alle egne favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 24, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X