August-premierer:

Ukens serie- og sesongpremierer uke 23, 2021

Annonse

Loki beskrives alt som Marvels beste serie, fra dem som har fått en sniktitt. Kan det stemme? En pekepinn får vi denne uken.

Disney-heltene igang igjen

Etter noen ukers pause er det på an igjen med superheltuniverset til Marvel. Eller rettere sagt superskurker, for neste serie ut er Loki – med Tom Hiddleston i hovedrollen.

Den omtales alt som en svært god serie i kretsen av folk som har fått en sniktitt. Vi får se denne uken, når første episode kommer på onsdag.

Etter lørdag. Foto: TV 2
Etter lørdag. Foto: TV 2

Om superskurkserie ikke er helt din kopp med te kan kanskje en av de åtte andre seriepremierene denne uken friste? Blant annet norske Etter lørdag? Ta en titt nedenfor.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på det vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over programmer og serier sine nye episoder, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre alle egne favoritter, for eksempel for bedre oversikt over premierer eller det du har planer om å skulle se.

Premièrene i uke 21, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X