Sneakpeak: The Sandman

-

Annonse

Netflix kom nylig ut med en liten behind the scenes av settet til The Sandman. Det var nok til å få fantasien min til å sleve. Det ser utrolig stilig ut dette her, og som godeste «Farts McCool» (patent pending?) sier i sitat-feltet til YouTube klippet:

if they pull this off, the world has no idea what they’re in store for.

– Farts McCool

Du kan se klippet nedenfor. Dette fikk i allefall oss til å klø i fingrene etter å se hva Neil Gaiman og Netflix har tenkt å koke i sammen for oss.

Skuespillerne i hovedroller er Tom Sturridge, Gwendoline Christie og Boyd Holbrook. Gwendoline, som vi alle kjenner som Brienne of Tar, skal spille Lucifer, noe undertegnede tror vil passe utrolig bra. Om Gud kan være kvinne så kan definitivt vi kvinner også være djevler. Lucifer har alltid vært mann i tegneseriene, men det gjør vel ingenting. Bare se på henne og karakteren Lucifer Morningstar side om side da. Er det ikke lekkert?

Foto: CBR.com

I hoved-hoved rollen får vi Tom Sturridge som Dream of The Endless. Også kjent som Dream, Kai’ckul, Oneiros, Morpheus, Lord of The Dreaming og Sandman:

Foto: Joblo.com

Sist men ikke minst har vi Boyd Holbrook i rollen som The Corinthian, et mareritt skapt av Dream selv, som har stukket av og tatt skal vi si et par uheldige valg i livet:

Foto: CBR.com

Castingen ser altså ut til å gå bra. Vivienne Acheampong er med, fersk ut fra The Witches av Roald Dahl, som bibliotekaren Lucienne, og Sanjeev Bhaskar og People Just Do Nothing sjernen Asim Chaudhry skal spille Cain and Abel, sagt å være «det første offeret og det første rovdyret«.

Her har vi mye spennende i vente. Vi sitter i allefall på kanten av stolen og gleder oss. Se klippet her:

PS: Om du ikke har gjort det allerede så kan du faktisk høre The Sandman på appen Audible. Den har lansert del 1, og er ganske så slavisk til tegneserienes originale form. Den lover en episk opplevelse, med stemmekunst fra blant annet James McAvoy, Michael Sheen, Riz Ahmed, Kat Dennings, Taron Egerton, Josie Lawrence, Bebe Neuwirth og Andy Serkis, med selveste Gaiman som oppleser, med beskrivelser fra hans originale script til tegneseriene. Vel verdt å sjekke ut både denne, tegneseriene og denne serien når den endelig kommer ut, spekulert årstall satt til 2022.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Spenning
Fornyet

Dexter

Drama, Spenning, Thriller
Kommer på Viaplay

Furia

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

Drama
Kommer på Paramount+

iCarly

X
X
X