Dette kommer på Netflix i juli 2021

Månedsoversikter:

Det blir ingen rolig juli-måned på Netflix. Actionhelten van Damme i en ny film, He-Man tilbake i ny serie og nye sesonger av populære Virgin River og Outer Banks. Det er flust med nye filmer og serier denne måneden, her finner du oversikten!Unge svenske kongelige

Den svenske dramaserien Young Royals kommer alt i månedens første dag. Her følger vi en ung arving som sliter med å finne seg til rette, det blir ikke enklere av at han blir tiltrukket av en annen ung mann.

Resident Evil: Infinite Darkness. Foto: Netflix
Resident Evil: Infinite Darkness. Foto: Netflix

Skrekk følger uken etter i anomasjonsserien Resident Evil: Infinite Darkness. Der følger vi Leon, en kjent rollefigur fra spillserien Resident Evil, som må håndtere nye skremmende tilfeller av zombier.

Samme uken (9. juli) er det det tid for siste sesong av den skjulte perlen Atypical. Dette er en av de bedre familieseriene på strømmetjenesten, om en ung autist og hans familie. En annen godbit er tredje sesong av spenningsdramaet Virgin River som kommer samme dag.

He-Man!

Etter 40 år er det tid for fortsettelsen av ikoniske He-Man, den mektige helten som er prins Adams alter ego. En kjent og kjær leketøysfigur for mange som vokste opp på 80-tallet. Første del av Masters of the Universe: Revelation kommer 23. juli.

Det er ringreven Kevin Smith som har fått i oppgave å sy sammen det han beskriver som en «spirituell fortsettelse» av originalserien.

Helt på tampen av måneden er det tenåringsserien Outer Banks som er klar med ny sesong. Første sesong var en god miks av eventyr og mystikk, en serie som passer godt i sommermånedene.

Jean-Claude van Damme slår til igjen

Det er ikke bare He-Man som frister nostalgikerne der ute, for actionveteranen Jean-Claude van Damme er klar med ny film. Han spiller en legendarisk leiesoldat i The Last Mercenary, en rundt 20 nye Netflix-originaler.

The Last Mercenary. Foto: Netflix

Dette kommer på Netflix i juli 2021

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Stand-up

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Programmer

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X