Juni-premierer:

Ukens serie- og sesongpremierer uke 21, 2021

Annonse

Måneden rundes av med en av årets mest spennende premiereuker så langt.

Ragnarok fortsetter

Forrige uke var av det rolige slag, men nå er det slutt på freden. Norske Ragnarok er i følge seriedatabase-tallene en av de mest populære seriene fra de siste årene og det er knyttet stor spenning til hva som skjer når sesong 2 kommer på torsdag.

Ragnarok. Media: Netflix
Ragnarok. Media: Netflix

Det er langt fra eneste premiere denne uken, som teller seks nye serier og åtte sesongpremierer. Selv en veteranserie som In Treatment er børstet støv av. Sjekk oversikten nedenfor for alt som er nytt.

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over programmer og serier sine nye episoder, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre alle egne favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 21, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Som abonnent får du full tilgang til blant annet seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse
X
X
X