Teaser til Ragnarok sesong 2

-

Annonse

27. mai braker det løs med ny sesong av den norske Netflix-serien Ragnarok. Vi har fått første smakebit i form av en teaser.

Omtale av sesongen har også kommet:

«Magne må akseptere at nå som han er klar for kamp, er fiendene for mange og for sterke. Er det noen andre som, i likhet med han, har overnaturlige krefter? Og vil han være i stand til å finne disse menneskene i tide? Hva skjer når det viser seg at lillebroren hans Laurits, også er ganske eksepsjonell, men at han ser verden på en helt annen måte enn Magne? I den andre sesongen av Ragnarok blir konflikten tøffere, ondskapen mer fokusert og valgene stadig mer desperate. Midt i alt dette står Magne overfor det grunnleggende spørsmålet: Hvor langt er du villig til å gå for å redde familien din?»

Rollebesetningen består blant annet av David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup og Odd-Magnus Williamson.

Nye tilskudd er Vebjørn Enger (Jens), Benjamin Helstad (Harry), Billie Barker (Signy), Jesper Malm (Odd Moland) og Espen Sigurdsen (Halvor Lange).

Netflix satser tungt på nytt innhold i mai og det forventes at Ragnarok leder an i det norske markedet. Serien skal også ha gjort det bra internasjonalt. Du kan sjekke ut hva annet Netflix byr på i mai i denne oversikten.

2021tor27mai09:00PremiereRagnarok sesong 2NetflixSjanger:Drama,Fantasy 3

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Spenning
Fornyet

Dexter

Drama, Spenning, Thriller
Kommer på Viaplay

Furia

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

Drama
Kommer på Paramount+

iCarly

X
X
X