Netflix lover mer av storseriene The Witcher, You og Cobra Kai i år

-

Annonse

Netflix-kalenderen har ikke manglet på innhold gjennom 2020, men på et område hadde også strømmegiganten det tøft: Storproduksjonene. Nå ser Netflix frem til å få ut nye sesonger av blant annet The Witcher.

En av årsakene til at Netflix klarte seg så brander pandemien var at filmene og seriene planlagt for 2020 stort sett var ferdigprodusert da pandemien tvang det meste av produksjoner til å stenge ned. Like heldig var ikke Netflix med alt som var planlagt for 2021.

Cobra Kai sesong 3. Foto: Netflix
Cobra Kai ble Netflix-original fra tredje sesong. Foto: Netflix

The Witcher, You og Cobra Kai er blant storseriene som nå nevnes spesifikt av innholdssjef Ted Sarandos. De tre storseriene, som er blant Netflix’ mest populære, forventes å ha premiere i siste kvartal av 2021. Dette kom frem under en presentasjon til investorene.

– Vi er sikre på at fjerde kvartal vil bestå av nye sesonger av populære serier som The Wither, You og Cobra Kai, i tillegg til storfilmer som Red Notice og Escape From Spiderhead, som vi hadde håpet skulle komme tidligere, avslørte innholdssjef Ted Sarandos.

Netflix har et vanskelig kvartal bak seg med langt færre nye abonnenter enn det som var forventet. Det hjelper ikke med økende konkurranse fra blant annet Disney+ og Paramount+. Når så de store trekkplastrene uteblir, blir også resultatet deretter.

Fordelen blir en sterk avslutning på året. Vi venter også i spenning på ny sesong av Stranger Things og den nye Avatar-serien.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

Drama, Romanse
Kommer på Viaplay

Søstre

X
X
X