August-premierer:

Ukens seriepremierer uke 11, 2021: 10 nye serier

Annonse

The Falcon and The Winter Soldier er en av ti nye serier denne uken. I tillegg er seks serier tilbake med nye sesonger og 23 serier ute med nye episoder.

Ivaretar Disney+ kvaliteten?

Disney har opplevd stor suksess med sine to første storserier The Mandalorian og WandaVision. Nå er tiden kommet for en veldig forsinket The Falcon and The Winter Soldier. Serien frister med produksjonsverdier verdig en storfilm og fortsetter historien om Steve Rogers (Captain America) to gode venner.

Winter Soldier og Falcon blir en ny dynamisk duo i storserie satt til MCU. Foto: Marvel

Med rundt 40 serier som er ute med nye episoder, blir det ikke lett å velge hva man skal prioritere. Mayans MC er tilbake på HBO Nordic, ny sesong av Mysteria i Brokenwood venter på NRK og både Viaplay og Apple TV+ er klar med nye originalserier. Netflix har hele seks nye serier denne uken.

Du kan også lese mer om øvrige premierer i oversikten vår nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 11, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversikten er forbeholdt våre abonnenter (149 kr/året). Som abonnent får du full tilgang til bl.a. seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X