November-premierer:

Dette kommer på HBO Nordic i mars 2021

Annonse

HBO Nordic gir oss en liten forsmak på hva vi kan vente oss når tjenesten blir til HBO Max senere i år, for i mars kan du se Wonder Woman 1984, samtlige Harry Potter-filmer og en splitter ny versjon av Justice League-filmen.En forbedret Justice League?

Månedens store filmbegivenhete er Zack Snyder’s Justice League, som blir tilgjengelig 18. mars. Det spesielle med denne filmen er at det er hvordan Justice League-filmen fra 2017 var ment å være.

Regissør Zack Snyder forlot den filmen før produksjonen var ferdig etter en familietragedie. Joss Whedon overtok roret og spilte inn mye nytt og endret manus betraktelig. Resultatet ble ikke godt mottatt av kritikere og publikum.

Whedon-utgaven fra 2017 kommer nå i Snyder-utgave. Foto: Warner Bros.

Zack Snyder ble invitert tilbake for å ferdigstille filmen i tråd med sin visjon. Han har ikke brukt noe av hva Joss Whedon spilte inn, i tillegg er nye scener spilt inn. Hundrvis av millioner er svidd av for å bli ferdig. Filmen skal være rundt fire timer lang og Snyder lover en helt annen opplevelse enn 2017-filmen.

Om han lykkes? Fasit får vi 18. mars. Da blir også Whedon-utgaven tilgjengelig på tjenesten, så det er fullt mulig å sammenligne.

Wonder Woman, Harry Potter og The Hunger Games

Det er også tid for strømmepremiere av storfilmen Wonder Woman 1984, under to måneder etter at filmen kom på kino.

Wonder Woman 1984. Foto: HBO
Wonder Woman 1984. Foto: HBO

Det blir også fullt mulig å kjøre filmmaraton, for samtlige Harry Potter– og The Hunger Games-filmer blir tilgjengelig. Førstnevnte er Warner Bros-filmer, når HBO Max overtar for HBO Nordic senere i år forventes det at mye fra deres rikholdige bibliotek blir tilgjengelig.

I tillegg har HBO Max kunngjort at filmer kommer samtidig på strømming som på kino i 2021 i USA. I Norge blir ikke dette nødvendigvis tilfelle, det blir vurdert for hvert enkelt tilfelle og hvordan pandemisituasjonen er i landet. Om filmene kommer like tett på som tilfellet er med Wonder Woman 1984 kan det gi store aktører som Disney+ og Netflix tøff konkurranse.

Mayans MC og City On A Hill endelig tilbake

På seriefronten er det også mye nytt, med nye sesonger av Mayans MC, City on a Hill og Breeders. Pandemien har medført store forsinkelser, så her har ventetiden vært lang.

City on a Hill. Foto: HBO Nordic
City on a Hill. Foto: HBO Nordic

Ny er også HBO Max-serien Generation, som har Girls-skaper Lena Dunham som produsent. Den handler om en gruppe unge mennesker som med et konservativt bakteppe utforsker ungdomslivet, seksualitet og tilhørende drama.

Ukentlige episoder av All American, Superman & Lois og Snowfall står også på menyen. Du finner sendeskjemaet nedenfor.


Dette kommer på HBO Nordic i mars 2021

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på HBO Nordic.


Filmpremierer

Filmene som kommer først på HBO Nordic.


Programmer


Logg inn/bli abonnent for å kunne klikke på premierene for mer informasjon

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.


Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X