Ukens seriepremierer uke 8, 2021: Fire helt nye serier når Disney+ utvider med Star

Det blir litt av en «seriekrig» denne uken! Det er ikke bare over 50 eldre serier som dukker opp på Disney+ når tjenesten på tirsdag utvider med Disney+ Star, for også fire helt nye serier er klar for tjenesten. Netflix har også flere nye serier klar. Her finner du oversikten.

Unngå prisøkning ved å tegne abonnement før tirsdag

Med Star-utvidelsen av Disney+ tar tjenesten innpå storebror i mengden innhold. Nærmere 60 serier legges til tjenesten denne uken, fire av de er reelle seriepremierer.

Blant annet krimthrilleren Big Sky og den kritikerroste animasjonsserien Solar Opposites Øvrige er alt fra Lost og Prison Break til Grey’s Anatomy og klassikeren M*A*S*H (se egen oversikt for Disney+ Star).

Big Sky. Foto: ABC
Kjentfolk fra Shooter og Vikings dukker opp i den nye serien Big Sky. Foto: ABC

Det betyr også en prisøkning, men den slipper du unna i seks måneder om du tegner månedsabonnement, eller for et helt år om du tegner årsabonnement.

Er det verdt det? Sjekk ut listen over alt som kommer for å få bedre oversikt. Vi er tross alt her for å hjelpe deg å ta informerte beslutninger.

Også Netflix er hissig på grøten denne uken med nytt innhold, med fire nye serier. HBO Nordic og TV 2 Sumo har også nytt å friste med.

Superman og Lois Lane Foto: The CW
Superman og Lois Lane flyr innom HBO Nordic. Foto: The CW

Du kan også lese mer om øvrige premierer i oversikten vår nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 8, 2021:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X