Ukens premierer uke 5, 2021: A Million Little Things er tilbake på TV 2 Sumo

Månedsoversikter:

Marvel-fans venter i spenning på fortsettelsen i WandaVision, A Million Little Things er klar med ny sesong på TV 2 Sumo og på Apple TV+ er det tid for ny Snoopy-serie. Sjekk hva du kan glede deg til denne uken!

WandaVision-interessen eksploderer

Hva er det som skjer i Marvel-serien WandaVision på Disney+? Etter en merkelig start med Twin Peaks-vibber pakket inn i stilen til situasjonskomedier fra 50- og 60-tallet var det nok av rastløse superhelt-fans som ønsket mer fart. Alt endret seg i en avslørende fjerde episode og nå skyter serien fart på IMDb og interessen øker. Femte episode kommer på fredag på Disney+.

WandaVision sesong 1, episode 4
Hva foregår egentlig i WandaVision? Flere avsløringer venter på fredag. Foto: Disney+

Ved siden av WandaVision er det også nye episoder av blant annet The Rookie (TV 2 Sumo) og American Gods (Amazon Prime Video). Sesongstart for en håndfull serier er det også, blant annet A Million Little Things på Viaplay og Magnum P.I. på Viaplay.

Det er også sesongavslutning på den svært spennende sci-fi serien The Expanse, en serie vi så absolutt anbefaler å sjekke ut for litt krim, mystikk og storpolitikk satt langt inn i fremtiden.

The Expanse sesong 4 . Foto: Amazon Studios
The Expanse på Amazon Prime Video . Foto: Amazon Studios

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 5, 2021:

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud