Dette kommer på TV 2 og C More i februar 2021

Månedsoversikter:

En rekke importserier gir ukentlig moro på for TV 2 Sumo-abonnenter, mens Grey’s Anatomy-fans uten abonnement endelig kan se sesong 17 på hovedkanalen. Kanalens velkjente underholdningsprogram, som Senkveld med Helene og Stian, er også klar med ny sesong.

Sean Penn-serie

The First. Foto: Hulu
The First. Foto: Hulu

Sean Penn-serien The First har endelig funnet veien til Norge. Romfartseventyret hadde premiere i USA i 2019 på strømmetjenesten Hulu. Det ble med en sesong for storproduksjonen. Den og Strangers er to nye serier på TV 2 Sumo og C More i februar.

A Million Little Things og Blood er også på plass med ny sesong. Nye episoder av januar-premierene The Rookie, Walker, Prodigal Son og sesongfinalen av The Baker and the Beauty kommer også.

På programfronten fortsetter The Voice og Farmen Kjendis, den ny dokumentarserien Pornoland kommer mot slutten av uken og Dyrepasserne er tilbake. På underholdningsfronten er også spørreprogrammet Den du veit et nytt tilskudd.

Du kan sjekke ut fullstendig liste nedenfor og gjerne legge til episoder og sesonger i din egen huskeliste. Det gjør det litt enklere å holde kontroll på en travel film-, serie- og programhverdag.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på TV 2 Sumo og C More i februar 2021:

Nye serier og sesonger

Oversikten viser nye serier og sesonger, i tillegg til første episode av pågående serier som hadde premiere før månedsstart. Sjekk TV-2 kalenderen for oversikt over enkeltepisoder.

Filmpremierer

Øvrige serier

Serier som er vist først andre steder finner du oversikt over her. For TV 2 er det noen serier som først kommer på TV etter at de er vist på strømmetjenesten.

Øvrige filmer

Stand-up

Programmer

Oversikten viser nye programmer, i tillegg til første episode av pågående programmer som hadde premiere før månedsstart.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud