Dette kommer på NRK i februar 2021

Den norske serien Maxitaxi Driver har premiere, i tillegg fortsetter den kritikerroste svenske dramaserien Den tynne blå linjen. Her ser du hva som er nytt på NRK-kanalene og NRK TV i februar.

Fortell meg hvem jeg er er en ny spansk dramaserie satt til 30. og 40.-tallet. Den forteller historien om en kvinne som velger utradisjonelle veier. Serien sendes mandager på NRK1, mens hele sesongen gjøres tilgjengelig samme dag på NRK TV.

Sammen med avslutningen på norske Stolthet og forfall, de nye serien Maxitaxi Driver og svenske Den tynne blå linjen utgjør den serietilbudet i februar.

Fortell meg hvem jeg er
Fortell meg hvem jeg er.

På programfronten er det det nye barneprogrammet Superkroppen, ny sesong av Kjendis-VM og Alle mot 1 som utfyller programmene som alt har hatt premiere.

Du kan sjekke vår kontinuerlig oppdatere oversikt under for mer info om dato, se trailere og annet. Den er hentet fra vår premierekelander.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Merk at NRK vanligvis slipper informasjon om nye premierer et par uker før, derfor vil ikke månedens siste to uker være fylt opp før ut i måneden.


Dette er nytt på NRK i februar 2021:

Nye serier og sesonger på NRK i februar

Filmer på NRK i februar

Dokumentarer på NRK i februar

Programmer på NRK i februar

Serier som kommer på NRK TV

NRK har alltid en håndfull norske storproduksjoner på vei, i tillegg kjøper kanalen jevnlig inn serier fra en rekke ulike land.

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X