Dette kommer på Discovery+ i mars 2021

Det er tid for den nye norske serien Nach og en vinner skal kåres i 71° nord – Norges tøffeste kjendis. Se hva annet nytt du kan glede deg til på Discovery+ i mars 2021.Nachspiel blir drama

Discovery-nettverket har fått god respons på serier som Sigurd fåkke pult og Hvite gutter. Nå kommer dramaserien Nach, hvor hver episode handler om et nytt nachspiel. Hovedpersonen er Selma, som har droppet ut av universitet og flytter inn i et kollektiv. Serien er skapt av Ernst De Geer, Mads Stegger og Anne Bjørnstad.

Den utgjør månedens serietilbud på strømmetjenesten sammen med ukentlige episoder av Neste sommer, Alle unntatt oss og Sigurd fåkke pult ugjør

På programfronten er det primært programmene som startet i vinter som ruller og går, med semifinaler og finale i 71° nord – Norges tøffeste kjendis som et av de store høydepunktene. Nye programmer som Strokes of Genius og Being Serena kommer også.


Dette kommer på Discovery+ i mars 2021:

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Discovery+. For serier/sesonger startet tidligere måneder, men som fortsatt kommer med nye episoder, er første episode inkludert i oversikten.


Programmer

For serier/sesonger startet tidligere måneder, men som fortsatt kommer med nye episoder, er første episode inkludert i oversikten.

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Discovery+.


Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.


Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.


Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud