Criminal Minds fortsetter som antalogiserie

-

Annonse

Det tok ikke lang tid før også Criminal Minds bringes tilbake fra seriedøden. Paramount+ satser på serien, men historiefortellingen endres til antalogiformatet.

Del av Paramount+ satsing.

CBS-serien tok opprinnelig slutt i 2020 etter over et tiår som en av USAs mest populære serier. I Norge er den blitt vist på TV 2 og har også blitt gjort tilgjengelig på ulike strømmetjenester, nå sist på Disney+ Star.

Nå er det Paramount+ som har blåst liv i serien. Strømmetjenesten satser globalt og kommer til Norge 25. mars.

Skuespillerne blir med videre

Serien begrenses til ti episoder per sesong, hvor hver sesong tar for seg en ny sak. Både sjefprodusent Erica Messer og skuespillerne er tilbake. Den slår følge med CSI, som også bringes tilbake i lignende format. Dexter er en annen serie som Paramount+ har blåst liv i med en ny spesialsesong.

Vi har ikke helt fått avklart hvor serien/sesongen vises først i Norge, men vil anta det blir på Paramount+. Serien som ble avsluttet i 2020 var produsert av ABC Studios og CBS Television Studios, men distribueringen ble håndtert av nå Disney-eide ABC.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Spenning
Fornyet

Dexter

Drama
Kommer på Netflix

Ethos

X
X
X