Ukens premierer uke 3, 2021: Bill Maher intervjuer tidligere Trump-rådgiver Kellyanne Conway

Månedsoversikter:

USA-hendelsene gås i sømmene av komikere når blant annet Bill Maher er tilbake med ny sesong på HBO Nordic. På seriefronten er Lykkevika, Rådebank, Riverdale og Batwoman på plass med nye episoder. Se hva annet som er nytt og hvor det sendes i vår ukentlige oversikt.

Nyversjon av Sofa

Hvis du tror NRKs Debatten skaper furoe med sine valg av gjester så er det ingenting sammenlignet med programleder Bill Maher i Real Time With Bill Maher. Den liberale og svært kritiske Trump-programlederen er ikke fremmed for å invitere gjester som er uenig i han. Mandag er han tilbake etter vinterpause og får litt av hvert å ta fatt på. Trump-rådgiver Kellyanne Conway er en av hans første gjester.

Sofa sesong 1. Foto: TV 2
Sofa sesong 1. Foto: TV 2

I Norge ventes det litt mindre temperatur når Sofa gjør comeback. Det er en av flere programpremierer denne uken. NRK-suksessen har meldt overgang til TV 2, nå med kjendiser i sofaen. De skal si hva de mener om det som vises på TV.

Det skal jo bli spennende å se om det inkluderer strømmetjenestene eller er begrenset til TV-kanaler, som eksempelvis TV 2.

its-a-sin. Foto: Channel 4
its-a-sin er en svært ny lovende serie på HBO Nordic. Foto: Channel 4

For på strømming er det en ny Batwoman i aksjon, det er nye serier på Netflix og Apple TV+ og flere velkjente serier som blant annet Riverdale som er tilbake med nye episoder etter lang koronapause.

Du må gjøre det klar for en evig-lang scroll for å gå gjennom alt som fristes med av helt nye filmer, serier og programmer.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 3, 2021:

[arm_setup id=»1″ hide_title=»true» popup=»true» link_type=»link» link_title=»Klikk her for å bli abonnent» overlay=»0.6″ modal_bgcolor=»#000000″ popup_height=»auto» popup_width=»800″ link_css=»» link_hover_css=»»]

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud